Tokig

Har drabbats av vagn mani. Har velat ha en nu vagn ett tag. Har letat och letat efter en snygg begagnad vagn.

Och hittade den, vagn numer tre i samlingen. En Emmaljunga city jet. Skitsnygg är surdegen men chassit är väl inte att hänga i granen så nu letar jag ett begagnat chassi också, och ska antagligen även köpa en vagn numer fyra en Cresent classic. Blir nog så om den inte,blivit såld.

Så jag som för ett årsedan tyckte min syster var lite tokig har nu också hamnat i träsket.



Vagn numer tre

Bara vara

Det där med att som mamma eller pappa bara få vara sin egen ett tag är viktigt. För vissa behövs de mer än för andra.

Jag har väl kanske fått vara mig själv mer än vissa. Och kanske sticker de vissa i ögonen. Även mig själv, fast de inte borde. För när vi skaffade barn var jag och min man överens om att de var viktigt att vi skulle kunna göra saker utan barn ibland. Jag tycker kanske jag gjort de för mycket ibland, men så funderar jag varför?

Jag är med min son mkr, jag tar hand om honom och älskar honom oändligt. Men ibland behöver jag få vars mig. De kan sticka folk i ögonen, men jag är inte ute på äventyr ovanligt ofta. Försöker intala mig själv att det är okej. Så snälla folk runt om kring se inte ner på mig. Döm inte mig. Jag är bara en förälder som ibland vill ha tid att vara mig.




Nu räcker det!

Känns i alla fall som att det borde räcka nu. Albin får ju aldrig vara frisk. Alltid är det något känns de som. Är han inte hyperförkyld och tät i luftvägarna så är det något annat. Han har nu haft två maginfluensor bara den senaste månaden. Vart kommer de ifrån? Senast nu blev han magsjuk under påsken och då var han ändå bara hemma under påsken. Han har megaotur. Men (peppar peppar) Nu verkar de faktiskt som att han är frisk från allt för första gången på länge. Bricanylen den luftrörsvidgande medicinen han fick på sex månaders kontrollen har faktiskt hjälpt och vi har dessutom inte behövt ge något på flera dagar. Hoppas han får vara frisk ett tag nu.

Stopp!

Den senaste tiden har de hänt en hel del. Vi har flyttat Albin till eget rum då både vi och han sover bättre då. Detta tror jag kanske kan vara orsaken till att vår lille kille nu ofta sover hela nätterna, han dricker nu mera också ren välling vilket jag också tror kan hjälpa lite. Sedan har vi slutat med nattmål de gånger han faktiskt vaknat på natten. Med undantag för nu när han varit sjuk. För då har vi varit glada då han fått behålla något så alla tillfällen vi kunna ge honom har vi gjort. Men annars har de gått super bra att sluta med nattmaten och inte en protest har det varit (peppar peppar). Vår lille kille har blivit en liten grabb. Blir lite tårögd när jag tänker hur fort tiden gick.

RSS 2.0