Mammabloggkryssningen Ris och Ros

Nu när det hunnit gå en vecka sedan kryssningen och magkatarren har lagt sig tänkte jag ge lite Ris och Ros om årets kryssningen.

Det som helt klart var bra var maten, hytterna var också mysiga med fönster mot vattnet, Det var trevliga och bra utställare på mässan men där kommer också lite ris sen. Det var också en välfylld och himla trevlig goodiebag fylld med gräjer för både barn och vuxna. Bilder och inlägg kommer ikväll. Spraytanen som Vita Liberata bjöd på var helt klart ett trevligt inslag att få bli lite brun utan sol.

Nu till Riset då. Jag som åkte för första gången och hade sätt fram emot att få träffa och prata med nya människor fick tyvärr inte så mycket möjlighet till det då det inte var så.mycket gemensamt. Minglet stannade inte folk så länge på utan man drack ett glas tog sin Goodiebag och gick. Och på middagen så satte folk sig med dem de kände. Så blev inte så mkt nya bekantskaper som jag tänkt. Sedan var minimässan just väldigt mini 3 utställare som var bra men de två timmar som var avsatta räkte flera gånger om. Så kanske lite fler utställare.

Det var en bra kryssning på det stora hela men var inte som jag tänkt mig. Skönt att få komma iväg utan barn och få göra som än vill men om kryssning är min gräj har jag inte bestämy mig för. Var i alla fall trevligt trots lite ris.

Tackar Mgroup för årets Mammabloggkryssning

My day

På årets mammabloggkryssning så fick man chansen och vinna massa fina priser.

Jag blev lyckligt lottad och vann en upplevelse present från My Day. Där man får välja mellan 55 olika upplevelser runt om i sverige för 2-6 personer.

Jag kommer att utnytja denna vinst till att till jul åka ut och hugga julgran till jul och dricka glögg. Kommer bli supermysigt.



Tack My Day

Mammabloggkryssningen

nu är vi här och halva kryssningen är förbi. Goodie bagen är igenom rotad. Kommer lägga upp allt som jag fick senare. Snart är det dags för en spraytan bilder kommer även på de senare.

Blir spännande och se hur de kommer se ut.




lite bilder på mingel drickan och produkter från Vita Liberata som sponsrar med gratis spraytan

Pirrigt

imorgon imorgon är de äntligen dags. Det jag och sara väntat på hela sommaren Mammabloggkryssningen 2013. Och lyckades bli av med den dumma förkylningen så när som på lite snuva.

imorgon klockan åtta går färden mot jkp och bussen som ska ta oss till Båten i Stockholm. Birka. ska bli jätte kul och skönt att komma iväg och koppla av och ha kul med massa andra mammor. Kommer bli toppen. Vill bara gå och lägga mig för att de ska bli morgon

Nästan vunnit

Har nästan lyckats ta mig i mål och vinna över förkylning. Mår mkt bättre idag men har ändå sjukskrivit mig än dag till så att förkylningen är helt borta till på lördag. Vill kunna njuta av helgens kryssning till 100 %.

Bara två dagar kvar tills båten går. 22 timmars kryss med birka på Mammabloggkryssningen 2013. Kommer bli toppen


En säng att ta med

Detta är en pryl som jag inte ångrar att vi köpte. En resesäng från beemoo som är prisvärd och smidig att ta med
Finns på Jollyroom.se

Be gone!

Så lyckas man åter igen dra på sig en dunderförkylning ocj givetvis är de när än har planerat något.

Är mammabloggkryssning nu till helgen så jag säger Begone dumma förkylning. Jag kommer åka hur som men kommer inte bli lika kul om jag är trött av en dum förkylning.

Lyckas alltid dra på mig något när det är.något planerat. Har bara haft två saker planerade denna sommaren och fick ställa in första gräjen. Men de ska inte få stoppa mig nu. Begone förkylning, Begone!

träning

Idag får jag träna inför helgens kryssning på att vara utan killarna. Är inge vidare bra på det. Tycker de är för tyst och känner mig sysslolös.


Har en känsla av att det kommer bli lättare nästa helg. Då bär det av på årets Mammabloggkryssning. Med massa andra mammor,god mat och dricka. Kommer bli toppen. Räknar ner dagarna

tidiga mornar

Är verkligen ingen morgon människa, så att behöva gå upp till jobbet vid halv sex känns inte superkul. Någon kanske nu tänker att jag ju har barn och de är ju sant, men serni min grabb vaknar tidigast åtta och ofttast klockan nio. Så kommer nog fortsatt tycka de är mindre roligt. Känns som en går i sömnen ;)

Och det är en sak att vakna tidigt för ens underbara knodd och ensak att göra de för jobb




Vill ha!

Denna vill jag ha från beemoo. Finns på jollyroom.se Hoppas, hoppas

nr 6

Ja då har tand nr 6 ploppat ut. förklarar nog varför lilleman sovit oroligt de sista. Och åter igen kom de i par så nu har lilleman fyra i överkäken och två där nere. fina lilla killen <3



sommarmys på tjörn

när än ingen semester har får äm göra de bästa av de lediga dagarna så i helgen tog vi våra saker och begav oss mot svärföräldrarna på tjörn.

bjuder på lite bilder









RSS 2.0