Hej hej

Idag sa Albin hej för första gången. och de gjorde han till en av sina faddrar. Vi har övat och försökt få honom säga de till oss men inte då.

Men han är duktig vilket fall och vi fick ju höra de. Nu händer de massa saker på kort tid igen. Min lille kille har blivit stor.

Så glad och stolt men blir också tårögd och undrar va tiden tog vägen




Nr 5

idag tittade lillemans 5:e tand fram. Den kom i överkäken. Får han inte en i nederkäken med kan de komma att se väldigt kul ut.

får se om de kommer par denna gången också.

Min lilla, stora och fina kille <3



Klappa

idag när vi var och handlade så såg jag albin klappa händerna för första gången. Blev så där lagom stolt, lika stolt blev jag dock inte när K sa att han började med de igår :/.

Inte kul att missa de där små sakerna. Vill hälst vara där 24/7 men morsan måste ju jobba.

Tråkigt är det vart fall. Min fina stora kille <3



Klart

Då var det klart. Jag får fast tjänst på jobbet. Himla skönt att inte behöva mer på de :). Blir natt jobb mest. eller blir förhoppningsvis periodvis natt och periodvis dag. Hur som blir de toppen.

Nöjd mamma

Nedräkning

om lite mer än en månad åker jag och en kär vän på kryssning. Närmare bestämt årets mammabloggkryssning 2013
. Tror de kommer bli superkul. God mat trevliga goodiebags och trevliga människor :). Längtar

10 månadet

Nu är vår prins tio månader. Mins knappt tiden innan. Längtar inte tillbaka. Har funnit en ny mening med mitt liv, att värna och vårda vår fina prins.

Älskar att vara mamma... för det mesta



familjetid

Nu när jag jobbar så hinner vi inte med att umgås så mycket hela familjen och bara vara. Så nu är denna helg vigd åt mina favorit killar.

Ni har båda fyllt mitt liv med så mycket kärlek oxh lagat en del inom mig som var trasig.

Min kära make som fyller mitt liv med skratt o h glädje och som samtidigt låtit mig gråta ut på hans axel. Underbar pappa är Han också.




Min vackra, underbara son som utan att veta om mig förgyller mitt liv. Lockar fram skratt och fyller mig med så mycket kärlek. Du har fått mig att känna oändlig lycka.





Det rullar

tiden rullar på. Nu har snart halv sommaren gått och jag jobbar på. Har klarat bättre än jag trodde att vara ifrån min lille prins.

Han växer så de knakar och utvecklas i rasande fart. Han driver oss ibland till vansinne och verkar vara en retsticka precis som sin far. Gör saker han inte får, skrattar och kryper väg i ilfart när man ska stoppa honom. Helt underbar min lilla retsticka.

Missar lite men njuter mer av tiden tillsammans. Tiden rullarförbi och det är bara och hänga på




sovmorgon...

mannen har tur han som idag
lyckades få sovmorgon till kvart i nio när grabben vaknade. En annan var uppe i ottan för att gå till jobbet.

Kan ju hoppas att de blir någon sådan till morsan är ledig också :p



RSS 2.0