ingen ro

När man har barn så är det fullt ös mest hela tiden. När barnen sover så ska hemmet tas om hand och alla måsten. Sällan finns de tid till sp mkt annat. Och tro inte att jag klagar. Jag älskar mitt liv med jobb och familje tid.

Dock är de tufft att inte kunna ha så mkt tid att t.ex. kurera sig när man är förkyld eller inte ens när kräksjukan hittat hem får man chansen att vila. Att vara förälder är ett häst jobb, underbart men också utmanande och utmattande.

Alla föräldrar där ute. vi är himla bra för även om ett av våra två jobb inte är betalda så jobbar vi på ändå både roliga och mindre roliga dagar.

konstigt

Att vara helt ensam hemma känns konstigt. Har inte varit de sedan innan albin kom. Nu är mannen och lilleman på tjörn, snart på väg hem. Har aldrig varit bra på ensamhet och är inte bättre nu. Känns mer nu än innan. Mina killar ska lixom vara här.

Konstigt är de, men behöver kanske de också. Saknar vart fall mina killar. Min familj. Snart är de hemma igen



jobbigt

jag trodde jag skulle tycka de var jobbigt att börja jobba igen. Det vat de, men ändå enklare än jag trodde. Saknar albin mkt och vissa dagar mer än andra, men de går. Jobbigast ör nog att albin mer och mer tyr sig till pappi och jag verkar inte bry sig lika mkt om mig. De svider lite men inte mkt att göra åt.

bara att jobba på trots att de är jobbigt



han ställde sig

idag ställde sig albin upp för första gången, mot soffan. Han försökte och försökte och till slut så. vor duktige kille <3



busig.se

Min unge har trackat mig hela morgonen. Han är super söt och underbar och än mer älskvärd blir han när han drar äm.i håret, kör upp fingrar i ens näsa när än knappt är vaken. ställer sig med alls sin tygd och gungar eller slår än i ansiktet.

Är inte barn helt underbara? Älskar dig min lilla buse



vart tog tiden vägen?

plötsligt gick två månader till o h Albin är snart nio månader. vi har gjort ett byte här hemma och pappi är nu pappaledig och en annan jobbar heltid. Min lilla bebis har blivit stor, 4 tänder har han nu, 10,6 kg tung är han och han Kryper. Desutom säger han mamma och pappa, vart tog tiden vägen? Han utvecklas i raket fart nu. Min stora kärlek, vart tog tiden vägen?



RSS 2.0