födelsedag och bröllopsyra

Nu har snart födelsedagen gått. Men något firande blev de inte. Allt fokus ligger på bröllopet nu. Har bakat hela 18 sockerkaksbottnar idag, rätt så rockigt ändå. Nu är blivande maken i full färd med att packa bilen inför i morgon.







Nu är de sista som fortfarande är oklart om ringarna hinner komma. De skickades igår så håller tummarna. Om två dagar blir jag fru till någon. Rätt rockigt de med :-P

syndigt

Idag gjorde jag något som kändes närmast syndigt. Köpte underkläder för alldeles för mycket pengar. Men fick i alla fall ett sätt på köpet. Så nu kommer jag vara syndigt snygg till bröllopsnatten. Ibland får man unna sig ;-)

Stark

Lille man har från tidigt varit stark i bålen och blir bara starkare och kan sitta själv kortare stunder. Men är en bit kvar tills man inte behöver sitta och passa




inte långt kvar

Nu är de inte många dagar tills vi ska döpa albin och bli man och hustru. Trodde de mesta var klart så dyker nya uppgifter upp. Har nu bakat två omgångar med bröd och har en tredje kvar. Sedan ska de bakas 20 rulltårtor som ska användas till bottnar till bröllops tårtan. Så har vi mina servettringar jag hade planerat att göra. Kanske ger upp de. Så ska vi häfta ihop våra festhäften.

Inte långt kvar och så mycket att göra. Sedan är jag väldigt nervös för att våra ringar inte ska hinna dyka upp. Tisdag idag och än syns de inte till. Men.med ringar eller utan så blir de bröllop på lördag.

två tänder

Efter att ha kollat i lillemans mun ser man nu att de är inte bara än.av framtänderna i nederkäken som kommit utan de är två. Ajaj säger mamma


me time

Sitter hos frisören och har lite egen tid. Blir ljusa slingor inför bröllopet. Måste göra sig lite fin inför den stora dagen :-)




knep och knåp

Jaha då lev de en bordsplacering i alla fall. Och usch och fy va jobbigt de var att sätta ihop den. Inte lätt att placera folk med rätt personer. Kan ju säga som så att folk i min släkt inte går ihop med alla. Men nu är det äntligen klart. Nu är det bara en vecka kvar tills bröllopet och dopet och fortfarande lite kvar att fixa.

Största problemet nu är hur vi ska lyckas få med allt ner till Göteborg.på samma vända. Är en hel del gräjer.

nagelbitare

Nu är de lite drygt en och en halv vecka kvar till bröllopet och de mesta börjar sakterligen falla på plats. Varje dag trillar de in nya saker i brevlådan. Men en ganska viktig sak som lyser med sin frånvaro är våra ringar. Börjar bli riktigt nervös och jag som håller på att försöka sluta bita åter igen. Hoppas verkligen de hinner komma...

bomtätt

Stackars lillen, han är alldeles tät i näsan vaknar var annan timme för de är jobbigt och andas. Har spolar hans näsa otalia gånger med koksalt och han avskyr de. Hoppas snuvan blir bättre snart så både vi och lilleman kan få sova lite bättre. Natti Natti




så liten

Idag har vi införskaffat albins första tandborste och tandkräm. När hans tand kommit upp helt kommer vi börja introducera tandborsten.
Bjuder på en bild, de är så små :-)




sömnlöst

Detta blev en jobbig natt albin vaknade och grät hysteriskt otaliga gånger. Om.det broder på febern, magont eller den där dumma tanten vet jag inte. Vid halv fem ringde vi 1177 det ordinerade oss att ge.alvedon och ringa vårdcentralen idag. Nu verkar han dock må bättre. Han ligger i sin säng och jollrar. Hoppas denna febern ger med sig fort och att tanden inte ställer till.mer problem... Har nog sovit max två timmar i natt, känner mig rätt trött.




Febrig liten, Igen

Jaha då har lilleman feber igen. Hoppas det är tanden som ställt till problem och att det inte är något annat som spökar. Men med tanke på att han är tät så känns det som att det nog antagligen är en förkylning. Hoppas att det håller sig där. Får väl vänta och se. Bara det inte är ett elakt RS virus som kommit, det är de säkert inte. Men än är ju lite små nojig när det stått så mycket om det nu det sista.
 
Tycker inte om när min lille är sjuk, känner sig så makt lös nu. Så är det mycket på än gång för honom nu. Både tand som gör att det kliar och kanske gör lite ont och snorig näsa och feber. Stakars min lille kille, åter igen gör det ont i mamma hjärtat =/

Ajabaja

På albins 4 månaders dag upptäckte vi att hans första tand tittat fram. Han hade redan innan detta upptäckt nöjet med att klämma ihop sina tandlösa tandrader runt mammas bröstvårta när han får mat, ajabaja. Han lee och skrattar gått varje gång. Nu när tanden tittat fram är det ännu mer ajabaja och min lilla bus unge tycker det är ännu roligare. En liten skitunge, men en väldigt busig och söt sådan är vår lille :-)




Ajaj En tand

Jaha då har albins första tand börjat spricka igenom tandköttet, en liten pigg är det hitilds, Hoppas det håller sig där ett tag till. Tar ju ett tag innan den spricker igenom helt. Min lilla kille blir bara större och större.

Igår blev han 4månader och han har lärt sig så mycket den senaste månaden. Han har börjat testa sin röst och det kommer nya ljud och typer av skrik hela tiden, han skrattar nu, det härligaste skrattet. Han har hittat sina fötter och tar nu tag i dem. Han har upptäckt det roliga med leksaker och saker som låter. Han har börjat äta smakportioner och han älskar det :-) . Vår lille kille utvecklas hela tiden, kul men lite läskigt också. Vill ju att han ska fortsätta vara liten.




Längtan

Hela mitt liv, eller länge i alla fall har det funnits en längtan efter att bli vuxen. Att bli vuxen få ta egna beslut, men famför allt så har det funnits en längtan efter en egen familj. De som känner mig vet att mina familjeförhållanden har varit rätt så röriga och krångliga under min uppväxt. Har inte riktigt funkat och det har gjort mig rätt trasig. Eller jag var i alla fall trasig förr.
 
Sedan träffade jag min Kärlek, vad jag idag tror är min själsfrände. Vi gjorde en stor sattnings tidigt, det fick bära eller brista och det bar. Eller det gör det fortfarande, snart har vi bott tillsamman i tre år och om tre veckor är vi man och hustru, jag är någons fru och han är någons man. Snart är jag gift med världens bästa man, för han är en man och också världens bästa pappa till vår underbara lilla kille. Den där längtan jag haft så länge är inte längre en längtan, jag har fått min familj, en familj som än så länge funkar väl som får mig att känna mig hel. Glädjas ät varje dag och längta efter nästa.
 
Jag har inget som egentligen fattas mig längre. Saker kan alltid bli till det bättre på vissa plan, men det är som de känns nu bara gällande materiella ting. För ementionellt är allt så bra det kan bli just nu, jag är lycklig, harmonisk och känner ett inre lugn. Jag har hittat hem...
 
Min underbara lille kille. Sä mycket kärlek känner jag för dig 

Ett steg till

Då var det ännu en sak att boka av på listan inför bröllopet. Har nu beställ två klänningar på nätet, bestämmer vilken av dem det blir när det har kommit. Blev ändå inte så dyrt så tänkt att jag betäller två så jag har två att välja på.
 
Annars rullar planerna på, det som egentligen saknas nu är brudbukät som planen är att jag ska försöka binda själv och om jag ska beställa tid hos frisör för håruppsättning. Och sen ska vi knåpa ihop ett festhäfte. Vet uniefär vad som ska vara i, ska bara fixa ihop det också ^^^.
 
Tänk att om lite mer en tre veckor ska vi döpa vår underbara son och jag sa bli någons fru. Det är rätt häftigt ändå.
Det ger ju rätt många vuxenpoäng. Fast så vidare vuxen känner jag mig ju inte =P. Men det kommer väl med tiden.
 
Paniken över stundande event börjar släppa nu i alla fall. Hoppas bara ringar och klänningar kommer itid =)

Stopp!

Nu går det för fort Albin, mamma hinner inte med. Han växer så det knakar, kollade på gamla bilder igår och började gråta. Min lilla bebis börjar bli så stor, har sjuksystrar med lite smakportioner och sedan en vecka kan min lille bebis hålla flaskan själv, vinkla den rätt när maten börjar ta slut, det får gärna stans upp lite nu. Vill ha min bebis kvar.




Det var livat

Igår hade en liten nätt skara av mina vänner ordnat möhippa för mig. Åkte med spänning men också lite ångest för att jag lämnade min bebis och skulle sova borta... Var det tänkt.
men blev hemfärd i alla fall. Mitt mamma hjärta klarade inte att vara borta.

Hur som haver så blev det en lyckad möhippa. Blev utspökad rejält och fick massa roliga uppdrag, fick faktist ihop 380 kr. Sedan blev det ute kväll med bokat bås med skumpa och plockmat, och fler uppdrag. Lyckades samla in en hel del kalsonglappar i alls fall :-P ~ bilder kanske kommer längre fram.

Vid 00. Tackade jag för mig och åkte hem till min bebis, var inte hemma för ens kvart i fyra. Då hade jag varit vaken 23 timmar och de kändes :-P . Kul kväll var det men denna mamman var i alls fall inte redo att sova borta. Får Hoppas att jag kanske,klarar det till bröllopet så kärleken och jag kan få en hotellnatt för oss själva.

Spännande

Då var man på väg då mot trollhättan. Var lite jobbigt att pussa på lillkillen innan jag gick. Men nu ser jag med spänning fram emot dagen, undrar vad tjejerna tänker utsätta mig för egentligen. Hoppas inget allt för pinsamt.

Ska verkligen försöka slappna av idag, och bara vara Gabriella. Men kärleken har lovat mig några bilder och lite, rapport under dagen. Kan ju inte släppa helt, än är ju mamma lixom :-P

nervös

Imorgon bitti beger jag mig till trollhättan för lite galej. Känns nervöst och lite oroligt då planen är att jag kanske ska sova borta, allt beror på vad mitt mamma hjärta klarar av. Känns jobbigt just nu att jag så fall kommer vara ifrån lillens i lite mer än ett dygn.. Att inte få krama och pussa på min lilla bebis och inte kunna trösta om han gråter. Vet att min kärlek kommer klara jätte bra att vara ensam med honom, för han är ju lika mycket förälder som jag, men känns ändå jobbigt.

Sedan är jag alltid så rädd om vad folk ska tycka, för det är trots allt så att jag ammar ännu. Det problemet har vi löst genom att jag pumpar ut mängder med mjölk och vi har ersättning, som tur var tar lillens flaska. Känns dock jobbigt att det kommer få en massa mjölk till spillo när jag är borta, ska pumpa så att amningen inte blir upp fuckad men ja folk kan nog tycks en del om det ändå.

Men det må vara jobbigt vad folk ska tycka, men jobbigaste är nog ändå att vara ifrån min bebis.





Men kul ska det bli i alls fall. Undra vad för bus det hittat på :-P

Bitter, nej då...

Igår i.väntan på tolvslaget kände jag mig lite som en surkärring. Gick bara och muttrade över alla som inte "kunde klockan" och smällde raketer tidigt. Höll ju på.hela kvällen, fattar inte varför. Sedan hade jag grannar som spelade så hög musik att det lät som det var hos oss det spelade, över vägde starkt att ringa störnings jouren. Så kände mig lite som en bitter. Ja menar hallå att ända över väga det på nyårsafton.

Har inte bara förvandlats till mamma, utan med det också en sur kätting. Eller?? :-P

Bra slut

2012 blev ett både bästa året i mitt liv med också ett känslomässigt jobbigt år. Men oavsett slutade året på er mysigt sätt.

Vi var ett helt gäng på 6 vuxna och 6 barn hos oss. En hel drös av nya vänner och mysiga ungar. Nu känns det verkligen att vi har barn och är e familj. Vi åt Tacos och glass och godis. Full rulle. Fler sådana nyårsaftnar får det bli :-). Sista timmarna var det bara familjen och jag fick kämpa för att hålla mig vaken till tolvslaget :-P . Kände mig rätt gammal. Men det blev ett gott nytt år.

RSS 2.0