Ordning i kaoset

Denna helgen har gått ut på att försöka få ordning i vårt lilla shyffe. Och för att få de så krävdes de shopping =). Så helgen har gått i shoppingens tecken. Dyrt blev de men är ofantligt nöjd över resultatet. Har köpt en hel del nya kläder också som också var nödvändigt då magen växer, vill ju ha lite kläcer som ser smikrande ut över om magen står rakt upp i vädret ^^. I lördags infrskaffade vi oss en bänkdiskmaskin, så nu ska vi bara antingen få den installerad av hyräsvärden eller köpa en sån där käk sak till kranen i köket så vi kan installera diiskmaskinen dit, om de går.

Igår var de fara häma bilen som gällde, som vi nu har fått låna. En gul audi är de, var dock inte etanoldriven som kärleken sa, men lika väl är de en bil Så efter bilen var hämtad och jag fått ännu lite till mamma kläder att ha, tro´ts att längden skillde sig en hel del. Så for vi mot IKEA och där handlades de förvaringsmöbler, lite nya tallrikar och en del annan smått och gott. Så är helt klart nöjd och nu kan vi som sagt vara få lite  ordning i lägenheten innan den lille kommer och börja sortera kläder till vår lilla skatt.

Igår gick jag föresten in vecka 22 och den lille rör på sig mer och mer så mamma känner. Men pappa har fortfarande inte fått känna något. Hoppas de kommer snart =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0