Bara 12 dagar kvar

Då har de gått nästan en vecka sedan jag slutade jobba, eller slutde mitt betalda jobb i alla fall. Nu efter en helg hos Kristoffers föräldrar och kräftskiva hos hans släktingar så är det jobb på hemma plan som gäller för att förbreda de sista för våran lilles ankomst.
 
Inte jätte mycket energi så får ta lite var dag, men börjar få ordning på kaoset nu och nu är nästan allt dam eliminerat och ångmoppen har körts över nästan alla hemmets golv. Ska få ordning på sovrummet och skruva ner bokhyllan som står där, för inte bara förbredelser för lillens ankomst utan också flyttförbredelser. Lika bra att få ordning på de nu också nu när man nu inte när den lille kan titta ut. Det är ju rätt oberäknerliga.
 
Annars flyter väl graviditeten på, fötterna är nu konstant som betongfundament och några fotknölar finns ej längre. Halsbrännan har anlänt med besked och sammandragningarna kommer allt tätare. Och får inte glömma de evika kisseriet si sådär var annan timme på natten och ja i alla fall var tredje timma på dagen. Sen så väger ju magen en del så blir till att vakna för att vända på sig typ en gång i timmen. Så tycker det är helt fantastiskt att vara gravid nu, eller INTE. Lillen får gärna komma ut idag eller i morgon. Snart i alla fall. Tanken över att behöva gå omkring med magen i möjligtvis mer en tre veckor till är inte direkt upplyftnade...
 
En som är trött på att vara gravid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0