Släppa taget...

Vår lille kille hade en tuff start och har haft lite problem efter turerna på neo med antibiotika var över. Först var der kletiga och svullna ögon, som som tur var bara visade sig vara trånga tårkanaler som tydligen är rätt vanligt. Efter det så var det vikten som ett kort tag inte riktigt hängde med.
 
När det då efter 2 veckor inte tycktes finnas några tecken på att navelsträngsstumpen skulle ramla av började jag undra vad jag gjort för fel, eller om vi gjort något fel. Över allt stod det att den skulle ramla efter 5 till 14 dagar och dagarna gick när det gått tre veckor satt den fortfarande där. Hmm så när sköterskan på BVC kom på hem besök så kollade hon på den, det var godkänt. Men när det nästan gått fyra veckor så började jag misströsta skulle den sitta kvar för alltid. Bvc sköterskan lugnade och sa att hon hade en bebis som var på tvåmånaderskontroll och hade stumpen kvar, =O.
 
När killen blev fyra veckor så släppte navelsträngen taget äntligen. Det tog sin tid, men tydligen så var det inte bars Albin som vart en liten tjockis när han kom ut, även hans navelsträng vart tjock och då kan det ta längre tid att ramla av. Han ska var bra märkvärdig vår lille prins ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0