En frisk kille

Nu är Albin i stort sätt friskförklarad. Återstår nu bara en antibiotika injektion ikväll sen ryker Pvk:n och spåren av att han varit sjuk är i stort sätt borta.
 
Han är över en vecka gammal nu och är världens gulligaste och oftas snällaste bebis.Han har utvecklat en egen liten presonlighet. Gråter gör han bara när det är dags för blöjbyte, det är inget som han tycker om. Mamma och pappa är elaka när det vill göra honom ren. Kanske inte så konstigt då den lille är illröd i rumpan på grund av antibiotikan gör bajset mer frätande så klart det inte är kul när det svider. Annars gråter han bara när mjölkbuffen inte åker fram fort nog, men jag tycker att vår lille ändå har rätt gott tålamod.
 
Han har börjat flina lite lätt, eller tycker det ser ut så i alla fall. Han har lättare att fokusera blicken och har världens finnaste ögon. Sover en hel del som det flästa andra bebisar, kanske inte på rätt tider om du frågar hans mor och far. Oftast en 4 timmars lur mellan 9 och ett på natten och sen vaknar han. Men nu när en börjar se mönster så försöker i alla fall mammsen vila så att än orkar. Fast när han väl fått lite mat så sover han en stund igen.
 
I nu läget väger den lille 4425 och är 53 cm lång. Huvudets omfång är 38 och han växer sig större för varje dag som går =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0